Eilen oli taas jokamaanantainen Feira, eli käytiin ostamassa kaikki vihannekset ja hedelmät viikoksi, tosin ei riitä tällä porukalla niin pitkäksi aikaa! Tori on kyllä unelmapaikka sellaselle, joka rakastaa hedelmiä, pöydät täynnä tuoreita, värikkäitä ja ennenkaikkea halpoja hedelmiä.....mmmmm....

No niin, tuli muuten koettua ensimmäinen kuumekin täällä, Riia on ollu terveenä, mulla oli taas samanlainen tauti, kun yleensäkin, eli yhden päivän kuumetta ja sitten se menee ohi. Sunnuntai meni siis vaan nukkuessa. Toiset valitteli, että sunnuntai tuntui kauheen pitkältä päivältä ja aika meni liian hitaasti, mutta mulla meni kyllä oikeen kivasti nukkuessa. Miten sitä ihminen voikin nukkua koko päivän?

Ensi torstaina saadaan uusi vahvistus Meksikosta, Enrico. Ollaan arvuutelttu tyttöjen kanssa, että miltä se mahtaa näyttää:) Mä veikkasin, että sillä on iso pää, Asha veikkas ainakin, että se on lyhyt...ym...mun mielikuva saattaa olla jostain aku ankasta lähtöisin, eli luultavasti Enrico ei näytä yhtään siltä, mitä kuvittelen:) 

Tehtiin Riian aloitteesta yks päivä makaroonilaatikkoa.(Macaroni casserole) Jännitettiin vähän, miten uuni mahtaa toimia, koska se ei ole sellanen uuni, johon ollaan totuttu. Se toimii kaasulla, eli heitetään tulitikku johonkin koloseen uunin pohjalla ja käännetään kaasu päälle, tai toisinpäin,ensin kaasu päälle ja sitten tulitikku uuniin, jolloin saatiin hyvät leimahdukset aikaan...siihen makaroonilaatikkoon.....tehtiin melkein perinteinen, eli munamaitoa, kermaa, kananmunia, makaroonia, jauhelihaa ei ollut, joten käytettiin mun edellispäiväinen soijakastike. Tuli oikein hyvää! Nyt voi sitten alkaa keksiä uusia suomalaisia ruokia mitä tehdä.....

Näin kahden viikon täällä olon jälkeen alkaa jo tuntumaan enemmän arjelta, kun kaikki hommat alkaa menemään rutiinillla. Samanlaista arkea se on täällä kuin kotonakin, tosin ei niin tarkasti aikataulutettua.