16.8.2011 Segunda - Feira

Alki arkoi taalla aec-tealla. Tanaan alotettiin viikko-ohjelma, johon kaikille vapaaehtoisille (siis kaikille vapaaehtoistyontekijoille:)...) on merkitty joku kotitaloushomma, eli aamupala, tiskit, pation siivous, vessa, lounas ym..Samoin jokaisella on enkun tunnit  johonki aikaan paivasta, meilla esim. tanaan level 1 iltapaivalla ja level 4 illalla, seitsemasta yheksaan (tuntuu ainakii mulle vahan liian myohaiselta, on vahan erilainen paivarytmi, johan sita yheksalta saattaa hyvassa tapauksessa olla nukkumassa!:D Ma taidan olla liian vasyny kirjottelemaan, mutta paastan Riian koneelle, koska vaikuttaa olevan vahan virkeempi..

Jeee!!! Riiakin saa aikaseks vihdoin purkaa omia tuntojaan tanne:) Elikkas yleisesti todettava etta Brasilian kirjavaan kulttuuriin ja iloisiin ja ennen kaikkea aanekkaisiin brasilialaisiin ei voi muuta kuin tykastya!

Paivat taalla Etela-Ameriikissa on kulunu tahan mennessa todella nopeesti, niin paljon on nahty kaikkea uutta ja mielenkintoista -JO! Matkustamisen aiheuttama uupumuskin alkaa olla selatetty ja rytmikti pikkuhiljaa kaantyny oikein pain. Nyt voidaan kunnola keskittya hommiin AEC-TEA:lla ja tutusta paikalliseen elaman menoon - Ja menoahan muuten on!:D

Tanaan oli tosiaan ensimmaiset englannin tunnit ja varsin mukavasti meni. Oppilaiden ikahaitari oli siina 11 ja 38 valissa. Aivan alyttoman mukavia ja innokkaita ihmisia! Tunnit oli iloisia ja aanekaita ja taidettii asettaa ittemme muutaman kerran naurunalaisiksikin  portugalin sanojen lausunnoilla ja varsinkin mun piirtama malli-ihminen (kehon osien harjoittelua varten) aihetti hilpeytta:D Hauskaa oli ainakin, toivon mukaa jotain myos opittiin:)

Kirjoittelen myohemmin sit lissaa, nyt on nalka!:)

Ai nii ruuasta puheen ollen saati taalla selville, etta ne herneen makuset banaanit mita syotii bussi matkalla, kuuluu keittaa tai paistaa! Hih, siispa tanaa "friteerasin" aamupalaks banaania!:D

-Riia-