Viime päivinä onkin ollut vähän uusia juttuja täällä meidän yhteisössä. Ollaan Riian kanssa alettu valmistautumaan meidän projekteihin. Riia tosin on vetovastuussa, mutta yritän parhaani mukaan auttaa suunnittelussa ja valmisteluissa. Ensi viikonlopuksi ollaan kutsuttu tänne aec-tealle tämän paikan lasten enkun opettajan luokkakavereita yliopistolta. Alunperin niitä oli tarkoitus tulla 12-20, mutta määrä vähenikin sitten kuuteen, joka on meille tietty helpompaa. Ollaan aloitettu Suomi-postereiden tekeminen ja toivotaan, että saadaan valmiiksi ennen vklopppua, tosin varsinaisesti ne posterit on vasta seuraavalle vklopulle. Silloin on toinen projekti, Ponto do cultura...tai joku sellanen, kulttuurien kohtaaminen kuitenkin:) Mutta siitä myöhemmin lisää..pitää keskittyä nyt ensin tähän ensimmäiseen.

Riia on tämän päivää maalannut Suomen karttaa lakanaan ja mä innostuin piirtämään eläimiä. Aloitin hirven piirtämisestä ja seuraavaksi on sitten vuorossa karhu ym..toivottavasti innostusta riittää loppuun asti. Nyt ainakin ollaan ihan innoissaan kun pääsee maalaamaan ja piirtämään ihan luvan kanssa! Riia varsinkin on ollu ihan sekopää viime päivinä, ehkä ne maalihuurut vaikuttaa:) ollaan vaan puhuttu tyhmiä juttuja ja naurettu niille..

Ei niin kivoja juttujakin on ollut nyt viime päivinä. Löydettiin lauantaina tosi huonossa kunnossa oleva kissan pentu kadulta. Se oli niin huonossa kunnossa, että olis ollu lopetusta vaille. Meillä ei vaan ollu kanttia tappaa sitä! Mietittiin siinä jonkin aikaa, että mitä ihmettä sille tehdään. Päätettiin ottaa se tänne sisälle, laitettiin pahvilaatikkoon ja vähän lämmikettä sinne. Yritettiin juottaa kans vähän vettä, mutta ei siitä oikeen tullu mitään. Salaa toivoin, että se kuolis äkkiä, koska se oli oikeesti niin huonossa kunnossa. Joku oli varmaan hakannu sitä. Malena epäili, että se johtui siitä, että kissanpentu oli musta. Täällä varmaan on jotain taikauskosta porukkaa, jotka halus päästä eroon siitä..Yritettiin hoitaa kissaa, Keli(Malenan kaveri) haki kissalle lääkkeitä apteekista, mutta eilen kissanpentu meni niin huonoon kuntoon, ja se kuoli Malenan syliin. Malena otti sen aika raskaasti,mutta ei sitä kissaa enää voinu pelastaa. Riian kanssa tänään hoidettiin asia ja vietiin kissa pahvilaatikossa ison tien laitaan..oltais haudattu jos olis vaan ollu lapio. Korppikotkat kyllä hoitaa kissan sieltä pois..niin inhottavalta kuin se kuulostaakin.

Meille tuli muuten uusi vapaaehtoinen, Isobel Austraaliasta. Ihan mukavalta vaikuttaa, mutta vielä vähän liian innostunut kaikesta. Se on se alkuinnostus ja meillä se on jo menny aikaa sitten ohi, nyt eletään tätä välivaihetta. Pitää saada jostain uutta potkua taas, että jaksaa tehdä kaikkea! Aina kun joku tulee, niin joku yleensä lähtee. Malena lähti tänään kotiin. Se yritti kovasti, että olis saanu asiat hoidettua ja jäätyä tänne, mutta lentoyhtiö oli eri mieltä. Saatettiin Malena tänään bussille ja tietysti meidän piti alkaa itkeä, arvasin sen jo aamulla, koska mua itketti jo valmiiksi, en tiedä miten musta on tullu tällänen itkupilli?..harmittaa tosi paljon, että se lähti, koska meillä oli hauskaa yhdessä. Muttei sitä kannata jäädä murehtimaan..yksi hyvistä puolista Isobelin tulossa on se, että se juoksee mun kanssa aamusin:)