Oi!I

Istuskelen tässä patiolla ja kuuntelen jostai naapurustosta kantautuvaa musiikkia... Jonku paikallisen humppabändin liveshowlevy pauhaa jonkun paikallisen fanin stereoissa sen verta lujaa, että meininki on ku Suomen kesän lavatansseissa. Siis ihan tosissaa ku laittaa silmät ja kuuntelee ni tulee lavatanssit mielee:D Täällä on tämän kaltaista "livemusiikkia" suunnilleen joka päivä:)

Eilen oli lieviä nestehukka oireita, armoton piänsärky, vähän huimausta jne. Pari päivää ollu meidän juomavesi loppu ni on  juominen tainnu vähän unohtua... hups! Illalla katottii sitte kaikkien enkun opiskelijoiden kanssa Rio-elokuva ku kukaan opettajista ei ollu oikeen parhaimillaan:D Tänää aamulla tuli onneks vesitoimitus ja on saatu nestevarastot tankattua.

Viikonloppu meni aika rennosti. Aurinkoa tuli otettua (Korppikotkien valvovien silmien alla. Luulivat meitä vissiin raadoiksi) ja elokuvia katottiin ainakin... no aika monta! Ei siis mitää ihmeellistä tehty. Kaikki oli vähän väsyksissä edellisestä viikosta, joten oltiin ja rentouduttii pääasiassa täällä järjestöllä. Ens viikonloppuna on luvassa vähän enemmän actionia kun mennään lauantai-sunnuntaiks yhdelle paikalliselle farmille viettää viikonloppua. Todennäköisesti hyvän juoman, ruuan ja nuotion merkeissä:)

Huomenna pitäis tulla meidän vapaaehtoinen Meksikon vahvistus. Saadaan vähän väriä tähän suomi-jenkki porukkaan, jeij!:)

-Riia-