Tämä vikko onkin ollu toimintaa täynnä. Ollaan Riian kanssa piirretty ja maalattu ihan hulluna ensi viikon kulttuuri-iltaa varten. Riia on maalannu rokkipupujaan koko viikon ja hengitelly samalla maalihuuruja, jutut on ainakin ollu sitä luokkaa aina välillä:) Kukaan muu ei täällä taida panostaa niin kovasti kun me, mutta se onkin sitä suomalaista hulluutta. Kun aletaan jotain tekemään, ni tehdään sitten kunnolla! Tänään meillä on täällä tapahtuma, jossa on bändejä soittamassa rokkia. Mut on värvätty myös meidän omaan bändiin, niin hauskalta kuin se kuulostaakin! Soitan eräänlaista marakassia, ei samanlainen kuin kotona vaan vähän vaikeampi soittaa, vaikka näytti aluksi tosi helpolta. Enrice on mun kanssa myös siinä bändissä, ollaan tosi ammattlilaisia:) Onneks siinä on myös muitakin jotka osaa oikeesti soittaa.

Eilen aloitettiin Isobelin kanssa oikeat capoeira-harkat. Paikallinen opettaja haki meidät salilleen vähän aikasemmin, ennen muita ryhmäläisiä. Harjoteltiin siinä aluksi kahdestaan, ennen kuin muut tuli. Siinä oli lapsia ja sitten niitä oikeita capoeristoja. Harjoteltiin sitten niidenkin kanssa ja voitte kuvitella, että ei oltu ihan niin ammattimaisen näkösiä, mutta hauskaa oli ja se on pääasia. Saatiin myöhemmin illalla capoeira t-paidat eli nyt on sitten tosissaan alotettava harjoittelu, kun on vaatteetkin! 

Riian synttäreitä vietettiin myös. Se oli ihan autaan tietämätön yllätyksestä, joka järjestettiin. Ostettiin iso suklaakakku ja yllätettiin Riia. Kakku oli niiiin hyvää, että! Parasta kakkua täällä tähän mennessä. Laulettiin myös hyvää synttäriä kaikilla mahdollisillla kielillä. Mä lauloin vielä saksaksikin, mutta siellä oli niin kova häly, että Riia ei kuullu..ihan hukkaan meni koko laulu..:)

Riia jo suunnitteli vuodattavansa kaikki tuntonsa tästä viikosta kunhan vkloppu saadaan ohi...voitte siis odottaa romaania joskus ensi viikolla..