Vietellään täällä viikonloppua vapaan merkeissä, tosin mä meen kohta tutustumaan lasten enkun tunnille, joka kestää kaks tuntia. Pääsevät taas ihmettelemään mua. Ollaan Riian kanssa vissiin aika mielenkiintonen näky, kun kaikki kattoo silmät pyöreinä. Ei taida kauheesti valkoihoisia täälläpäin pyöriä. Kun ei anna sen tuijottamisen haitata, niin pärjää oikeen hyvin.

Eilen oli jokaperjantainen elokuva-ilta. Charles, eli paikan valokuvaus-ja atk-opettaja päätti, että elokuva näytetään kadulla seinään heijastettuna. Katu oli plokattu tuoleilla ja Malena, eli yks vapaaehtosista teki kanakeittoa, jota elokuvaan tulijat voi ostaa yhdellä realilla, eli vajaalla eurolla. Elokuva oli Rio ja sopii hyvin tänne, koska tapahtumat sijoittuu Brasiliaan. Ihan hyvin tulikii porukkaa ja oli hauska kokemus kattoa elokuvaa kadulla. Tosin me kylmäveriset suomalaiset jouduttiin hakemaan itellemme viltit:) 

Aamulla käytiin Malenan ja Riian kanssa viereisessä kaupungissa, Jacobinassa ostamassa mulle adapteria. Tosin se osoittautukii halvaks reissuks, koska sen kaupan mies anto sen meille ilmaseksi:) Kyllä kannatti käydä siinä kauapssa...

Eilen käytiin kattomassa, kun ammattilaiset harjotteli capoeiraa ja oli kyllä hienon näköstä! Nuorimmat oli jotain kolmevuotiaita ja luultavasti oisin saanu niiltä turpaan, jos olisin lähteny yrittämään:) Meidän capoeira-ura on viel ä alkutekijöissään, mutta pitää vaan jaksaa harjotella. Eilen tuli uusi vapaaehtoinen USAsta, Asha, joka opettaa myös tanssia, eli tänään päästään ehkä kokeilemaan tanssimista! Kunhan vaan jätetään se pitu-pullo pois kuvioista..